You are currently viewing Upoznaj ritam!

Upoznaj ritam!

 

SBO Agency&Events organizuje radionicu „Upoznaj Ritam“ koja počinje 11. novembra 2020. godine i trajaće do 07. decembra 2020. godine. Radionica će biti organizovana 2x nedeljeno, ponedeljkom i srijedom u 18.00 časova u prostorijama hosta UpbeatHub-a (Gojka Radonjića 32).

Na ovoj radionici učesnici će imati priliku da naprave svoj Cajon bubanj i zajedno sa predavačima Murratom i Umutom učiće kako da ga sviraju. Cajon je udaraljka u obliku kutije porijeklom iz Perua, a svira se tako što se rukama ili prstima udara po prednjoj ili zadnjoj strani lica. Po završetku radionice učesnici će moći da zadrže bubanj koji su napravili za sebe.

Radionica je namijenja pojedincima od 15 do 26 godina koji žele da svoj talenat i kreativnost iznesu u prvi plan. Sav materijal za pravljenje bubnja biće obezbijeđen od strane organizatora.

Cijena radionice “Upoznaj Ritam” iznosi 120€.

Registracionu formu možete pronaći na sledećem linku: https://bit.ly/3mxBdSz

Za više informacija o radionici možete nam se obratiti email-om na i2spacepg@gmail.com ili putem telefona na 020/207-130 ili 067/210-848.

Sadržaj radionce:

Dan 1

Uvod u radionicu; Pravljenje Cajon bubnja; Pozicija tijela i istezanje ruku; Bass&Slap tonovi; Bass&Slap tonovi – Vježbanje

Dan 2

Pravljenje Cajon bubnja drugi dio; High Slap ton; Osnovni 4/4 ritam

Dan 3

Mid tone; Vježba

Dan 4

Vježbe u paru; 1 – 8 vježbe za zagrijavanje

Dan 5

Rock 1; „The flame “

Dan 6

Rock 2; Vježbe ritma

Dan 7

„Ghost notes“; Vježbe ritma

Dan 8

Rumba 1; Vježbe ritma