You are currently viewing Kreatomanija

Kreatomanija

Upbeat Hub poziva sve kreativne i inovativne osobe da se prijave na konkurs „Kreatomanija“, radi stvaranja kreativnih, edukativnih i inovativnih radionica.

Kreatomanija“ je predviđena da podstakne sve zainteresovane da ispolje svoje kreativne ideje i da ih razviju u svoj biznis. Želimo da podstaknemo aplikante da kreiraju mjesto gdje polaznici mogu da razviju određene vještine, da razviju svoju kreativnost, da ispolje svoje mišljenje, da se fizički aktiviraju i da imaju priliku da se socijalizuju, nezavisno od aktivnosti u kojoj učestvuju.

Aplikanti se prijavljuju na konkurs, tako što popunjvaju prijavu, koja obuhvata osnovne podatke aplikanta, kao i razrađen koncept same radionice. To znači da moraju da navedu ideju i cilj radionice, da organizuju program i materijal neophodan za izvođenje radionice, kao i da obezbijede polaznike radionice.

Upbeat Hub nudi prostor  i opremu za prvu održanu radionicu, kao i konsultacije oko organizacije iste, ukoliko je to potrebno.

Ovaj konkurs predstavlja sjajnu priliku da aplikanti testiraju svoju biznis ideju, da ocijene kolika je traženost i posjećenost, odnosno potreba za radionicom koju nude.

Ukoliko radionica bude uspješna, učesnik ima mogućnost da uspostavi dalju saradnju sa Upbeat Hub-om, za razvitak narednih radionica.

Radionice mogu biti različitog sadržaja shodno Vašom idejama i može obuhvatiti:časove slikanja, časove joge, učenje stranog jezika, psihološke radionice, team building aktivnosti, časove upotrebe nekog programa…

Broj učesnika po radionici je ograničen i mora obuhvatati minimum 10, a maksimum 30 polaznika, zavisno od vrste radionice. Kada je u pitanju novčana nakodnada za prisustvo radionici, ona može, ali i ne mora biti postavljena od strane aplikanta.

Rok za prijavu je 15. oktobar, a pravo učešća imaju sve osobe preko 18 godina. Ukoliko osobe ispod 18 godina imaju ideju za razvijanje radionice, prijavu moraju podnijeti zajedno sa svojim zakonskim starateljem.

Nakon završetka konkursa, svi aplikanti biće intervjuisani naknadno, a aplikant sa najboljom idejom dobiće priliku da svoju prvu radionicu realizuje u našim prostorijama, u Upbeat Hub-u.

Ukoliko ste kreativna osoba i želite da vašu ideju realizujete na pravi i inovativni način, pozivamo vas da se prijavite na „Kreatomaniju“.

Za sve dodatne informacije vezane za konkurs možete nas kontaktirati putem email-a ili pozivom na broj 067/111- 163.

Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8qF4k8IBip5Eboj0FlYX4w6jo6jpvALuTZxXa6H0TpbKB3A/viewform